Wie ben ik?

portretIk ben Gudrun, heb een ingenieursdiploma op zak en werk in een Oost-Vlaams ziekenhuis.

In de eerste plaats ben ik een dier- en natuurliefhebber en mama van twee schatten van kinderen.

Buiten de werkuren vind je mij geregeld met mijn honden op hondenshows, ik loop wekelijks een paar rondjes en ik tuinier. Een beetje een bezige bij dus.

Al sinds ik jong was, vertoef ik graag een dagje in een wellnesscentrum met een massage als hoogtepunt van de dag.

Een hele dag me-time inboeken, is helaas niet altijd mogelijk. Een massage neemt gelukkig niet zo heel veel tijd in beslag. Daarom is het voor mij de ideale vorm van ontspanning.

Ik volgde zelf ook massagecursussen. En wat blijkt? Een massage geven biedt mij evenveel rust als een massage krijgen. Ik bezorg je dan ook graag een aangenaam massagemoment in een praktijk- en doucheruimte die ik met veel tijd en zorg heb ingericht.

Het masseren gebeurt naast mijn dagtaak, daarom zijn de plaatsen beperkt. Maar wanneer je een moment kan boeken, dan neem ik ruim mijn tijd voor jou en ben je verzekerd van een massage in alle rust.

Wil je eens helemaal goed ontspannen, je stresshormoon laten dalen, je bloedcirculatie verhogen, ga je voor een goed humeur en een goede nachtrust? Dan zijn mijn relaxerende massages ideaal voor jou. Je ontspant van kop tot teen.

Welkom!

%d bloggers liken dit: