Enkele afspraken

Is een afspraak bindend?

Ja, als je een afspraak maakt dan reserveer ik tijd voor jou. Ben je verhinderd, laat het dan minstens 24u op voorhand weten. We plannen dan een nieuwe afspraak.

Verwittig je niet of geen 24u op voorhand dan zie ik mij genoodzaakt de sessie aan te rekenen. Ik had dan immers iemand anders kunnen behandelen in jouw plaats.

Respect

Sessibon geeft géén erotische massages, noch aan mannen, noch aan vrouwen. Bij oneerbare voorstellen of onfatsoenlijk gedrag moet je de praktijk onmiddellijk verlaten en ben je niet opnieuw welkom. Bij grensoverschrijdend gedrag wordt klacht neergelegd.

Geschenkbonnen

De geschenkbonnen van Sessibon zijn niet inwisselbaar tegen geld. Zij zijn 1 jaar geldig na datum van uitgifte. De ontvanger van de Sessibon-bon boekt zelf online een massagemoment.

Wanneer kan ik je niet masseren?

Er wordt niet gemasseerd bij koorts, infectieziekten, besmettelijke huidziekten, zwangerschap na 20 weken, gebruik van antibiotica of bloedverdunners, als je onder invloed bent van drugs of alcohol.
Jij bent verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste medische informatie.

Medisch

Sessibon verleent geen medische massages of behandelingen. Heb je medische klachten, raadpleeg dan je arts voor je een behandeling ondergaat. Ik kan niet aansprakelijk gesteld worden voor bij- of nawerkingen als gevolg van een massagebehandeling.

Privacy

Verstrekte gegevens worden door Sessibon enkel gebruikt voor administratie en informatieverstrekking over het aanbod. Ze worden veilig bewaard en niet doorgegeven aan derden. Ik houd mij aan de regels van de GDPR. Je kan je gegevens steeds opvragen, laten wijzigen of schrappen. Lees onze privacyverklaring.

Persoonlijke spullen

Sessibon is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de klant.

%d bloggers liken dit: