Hoe werkt Sessibon?

Wat mag ik verwachten bij mijn eerste massage-afspraak?

Je kan rekenen op een vriendelijk onthaal en de mogelijkheid om alle vragen te stellen over je afspraak. Zo kan je helemaal gerust aan het genieten gaan. Je krijgt eerst een voetbadje, neemt dan plaats op de massagetafel en je hele lichaam wordt gemasseerd, 90 minuten lang, met warme olie. Ik geef je de nodige aanwijzingen en ook uitleg als je daarom vraagt.

Welke massage krijg ik?

Sessibon is gespecialiseerd in relaxerende massage. Ik gebruik verschillende technieken uit de Indische en Zweedse massage. In de koudere maanden gebruik ik graag hot stones.

Moet ik helemaal naakt?

Neen, er wordt nooit helemaal naakt gemasseerd. Je houdt steeds je slip aan. Als vrouw mag je kiezen of je je bh uitdoet of aanhoudt. Doe wat goed voelt voor jou.
Je kleedt je om in een aparte ruimte en je krijgt een badjas.

Je wordt toegedekt met handdoeken zodat je lekker warm blijft. Ik maak enkel de plek vrij die ik masseer. De rest blijft netjes bedekt.

Ik schaam me over mijn lichaam. Wat nu?

Sessibon masseert met respect voor elk lichaam. Je hoeft dus niet te wachten tot je het perfecte lichaam hebt om een massage te boeken.

Kan ik douchen?

Ja, dat kan als je wil, vooraf en/of nadien. De douche bevindt zich naast de massageruimte.

Is massage wel hygiënisch?

Hygiëne is topprioriteit bij Sessibon. Alle handdoeken, dekens, badjassen … worden goed gewassen na iedere klant. De massagetafel en de hot stones worden gedesinfecteerd na iedere behandeling.

Hoe betaal ik?

Betalen doe je op voorhand per overschrijving of contant ter plaatse.

Worden er medische handelingen uitgevoerd?

Neen. Bij Sessibon dient de massage enkel ter relaxatie van lichaam en geest. Je kan bij mij niet terecht voor medische behandelingen. Daarvoor ben ik niet opgeleid.

%d bloggers liken dit: